De game
corner

Noem het de tafelvoetbal of het dartbord van de 21e eeuw. De game corner kan ervoor zorgen dat jongeren langer op de club blijven, meer binding met de club hebben en er nieuwe vrijwilligers ontstaan. Op deze pagina vind je meer informatie over hoe dit werkt, hoe je deze kan bestellen en wat de mogelijkheden zijn.
Video afspelen

Stappenplan

Lees snel meer over hoe je voor jouw vereniging een game corner of game case kan aanvragen. Volg het stappenplan en ga structureel aan de slag met esports & gaming op jouw vereniging!
Toernooi organiseren
Game toernooien zijn ideaal voor het jaarlijkse teamuitje. In deze toolkit vind je meer informatie hoe je jouw eigen toernooi kan organiseren.
Sticker game corner
De game corner is ideaal te bestickeren met het logo en de clubkleuren van jouw vereniging. Via onderstaande button vind je meer informatie.
Vastklik-
systeem
Via de onderstaande knop kom jij te weten hoe je ervoor zorgt dat je controller goed beveiligd is met anti-diefstal korden.

Skill program

Inventarisatie
Ontdek wat esports & gaming kan betekenen voor jouw vereniging. Start met een klein onderzoek of bekijk de resultaten van het algemene onderzoek om optimaal in te spelen op de behoeften van jouw leden.
Laat je inspireren door deze menukaart en organiseer jouw eerste game activiteit. In dit overzicht vind je naast de activiteiten ook concreet de prijs en met welke partij je contact kan opnemen.
Aan de slag
Waar bestaat die organisatie uit en wie krijgt welke rol? Hoe betrek je ieder in zijn kracht en welke partijen kunnen je mogelijk ondersteunen. Bekijk dit skill program en kom direct te weten wie jou kan helpen!
Communicatie speelt een grote rol in de slagingskans van esports & gaming op jouw vereniging. Leer meer van allerlei handige tips hoe jij zowel leden als niet-leden/stakeholders het best kan bereiken.
Structureel
Nadat iedereen enthousiast is op de club is het ook van belang dat er genoeg financiƫle middelen zijn. Bekijk deze pagina voor meer informatie.
Wil je structureel aan de slag met esports & gaming op jouw vereniging? Dan is de game corner de oplossing voor jouw vereniging.
Good to know
Om jullie als vereniging verder op weg te helpen delen wij de 6 geleerde lessen van de Rotterdam Gate Games.